ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

63214194319_1096559800428893_363573470_n

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής Εξειδικευμένος σε Ρεφλεξολογία και Ergon Therapy(IASTM).
Ο Θάνος Γραββάνης, φυσικοθεραπεύτης – πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι. , παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, με έδρα την Σκιάθο Μαγνησίας. Ο κ. Γραββάνης προβαίνει σε θεραπευτικές συνεδρίες που μπορούν να εγγυηθούν την πιο έγκυρη και ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε μυοσκελετικού προβλήματος και περιστατικού.
Αναμφισβήτητα, οι παθήσεις των μυών απασχολούν όλο και περισσότερο ανθρώπους, όλων των ηλικιών. Ακόμα και η κακή στάση του σώματος, στον εργασιακό χώρο, μπορεί να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα που παρεμποδίζουν τη σωστή στάση και λειτουργία του. Παράλληλα, η επιστήμη της φυσικοθεραπείας αποτελεί βασικό κεφάλαιο στον τομέα της υγείας, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση ποικίλων ασθενειών και βοηθά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπου.
Βασιζόμενος σε επιστημονικά δεδομένα, με άρτια θεωρητική και τεχνολογική γνώση, ο κ. Γραββάνης σας επισκέπτεται στον χώρο σας , με στόχο να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στη φυσιολογική καθημερινή σας δραστηριότητα, χωρίς επιπλοκές. Ο φυσικοθεραπεύτης κ. Γραββάνης παρακολουθεί τις επιστημονικές εξελίξεις, φροντίζοντας για τη συνεχή επιμόρφωσή του.
Ο κ. Γραββάνης μπορεί να αναγνωρίσει τα ακριβή αίτια των συμπτωμάτων σας, αλλά και τυχόν προδιαθετικούς παράγοντες. Εμπιστευθείτε τον να αξιολογήσει το ιστορικό και την πάθησή σας και να επιλέξει, για σας, την πλέον κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση.