Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

…συνεχίζεται η προσπάθεια σύγχυσης της κοινής γνώμης από τυχάρπαστους που αποφάσισαν να κάνουν το “γιατρό” ξαφνικά!

Δεν μπόρεσαν να στρωθούν να διαβάσουν, να στερηθούν και να θυσιάσουν πολλά από τη ζωή τους για να μπορέσουν να ακολουθήσουν μια Επιστήμη όπως η Φυσικοθεραπεία!

Τους ήρθε λοιπόν ξαφνικά στο μυαλό να δηλώνουν “θεραπευτές” κάθε προβλήματος απαξιώνοντας ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και τόσα παιδιά που σπούδασαν με κόπο και ιδρώτα!

Μιλούν για Συμπληρωματικές θεραπείες ενώ την ίδια ώρα αντικαθιστούν και λασπολογούν αυτούς που θα έπρεπε να συμπληρώνουν!

Κανένας ΣΕΒΑΣΜΟΣ…!!!

Και θα ρωτήσετε μα πώς αφου έχει χαρτιά…

Η ώρα της αλήθειας έφτασε λοιπόν:

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.

Οι “θεραπευτες των πάντων” , που τους περιμένε η ανθρωπότητα το 2020 να κάνουν σεμινάρια ΜΕΡΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ για να μας φτιάξουν την ψυχή, το σώμα, το μυαλό, τα γεννητικά όργανα, τα αυτιά, τα μάτια, τα σπλάχνα, τα δόντια και ότι άλλο φαντάζεται ένας νους, υπάρχουν και στη Σκιάθο!!!

Το χαρτί λοιπόν το παίρνεις κι εσύ φίλε που διαβάζεις τώρα το αρθρο αυτό, μόνο πληρώνοντας σεμινάρια 2ημερων… 3ημερων… χωρίς όμως να έχεις κάτσει επί χρόνια στο θρανίο και χωρίς ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ… !

Κι έρχεται ο “θεραπευτής των πάντων” και ξαναχτυπά, αυτή τη φορά ακόμα πιο δυνατά, ξαναχτυπά την κοινή γνώμη για την οποία και καλά νοιάζεται… ξαναχτυπά την ίδια την υγεία!

Ξαναχτυπά, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ τους Επιστημονικούς, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ την εγκυρότητα των επιστημονικών ερευνών, ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΣ την κοινή λογική με σκοπό το προσωπικό όφελος!

Και πώς το κάνει?

Πολύ απλό…

Χαμογελάει και λέει ότι θεραπεύει με βαση την Αρχαιότητα!

Όποια αρχαιότητα και να ναι αρκει να κανει τη δουλειά του και να κονομήσει…

Αρχαίες τεχνικες από Κίνα, Ινδία, και άλλους πολιτισμούς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ και ταυτόχρονα ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ την επιστημονική κοινότητα ότι ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ τις τεχνικές! Αν είναι δυνατόν…

Κανένας σεβασμός στην προσπάθεια ενός συνανθρώπου και σωστού επαγγελματία!

Φυσικά και οι Κινέζοι γιατροί είναι πολύ καλοί αλλά εσύ πως εμαθες να θεραπεύεις με 2 σεμινάρια?

Σε δίδαξε κανένας Κινεζος μήπως?

Εσύ δεν είσαι “θεραπευτή των πάντων” που κατηγορούσες τους Κινέζους στην παραλία με ανάλογα ποστ?

Αλλα ξέχασα… τους κατηγορείς για τους κανόνες υγιεινής που δεν τηρούν!

Αλήθεια εσύ τηρείς κανόνες υγιεινής στα 15τμ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ που “θεραπεύεις τα πάντα” σε ένα κρεβάτι και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ? 

Μήπως πληρώνεις ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΕΛΗ, ΡΕΥΜΑΤΑ, ΝΕΡΑ κλπ?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Και πολλά άλλα ακόμα στοιχεία που αν τα πάω στον Εισαγγελέα…

Υγ1: ζητώ συγνώμη από τους φίλους αναγνώστες για τα όποια αρνητικά συναισθήματα προκαλέσει το άρθρο μου αλλά κάποιες φορές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

Υγ2: υπάρχουν εναλλακτικοί θεραπευτές, βοηθοί Φυσικοθεραπείας, Αισθητικοί που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους επιστημονικούς και έχουν αριστη συνεργασία,  ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την προσπάθεια!

————————

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ:

http://www.docmed.gr/psf/

————————

Με αίσθημα ευθύνης,

 

Αθανάσιος Ι. Γραββάνης